ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΝΥΧΙΩΝ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ
ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΠΛΑ, ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ, ΡΑΦΙΑ, ΣΤΑΝΤ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ, PLEXI GLASS , ΝΙΠΤΗΡΕΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΝΥΧΙΩΝ

Στην εταιρία Γρύσπος θα βρείτε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για να εξοπλίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Προσφέρουμε λύσεις σύμφωνα με τις δικές ανάγκες συνδυάζοντας αισθητική και λειτουργικότητα. Κατασκευάζουμε έπιπλα όπως πάγκους μανικιούρ, καθίσματα – πολυθρόνες για μανικιούρ – πεντικιούρ με ενσωματωμένο φωτισμό, σκαμπό, ράφια, πάγκους υποδοχής, νιπτήρες, ποδόλουτρα, υποπόδια, βοηθούς πεντικιούρ και ότι άλλο χρειάζεται το στούντιο νυχιών σας.
Διαμορφώστε τον χώρο σας όπως το έχετε φανταστεί!

Εξοπλισμος για studio νυχιων απο την εταιρια Γρυσπος

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ

Στην εταιρία Γρύσπος σας προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν αισθητική και λειτουργικότητα για να εξοπλίσετε τον επαγγελματικό σας χώρο. Κατασκευάζουμε έπιπλα όπως πάγκους κομμωτηρίου, καθρέπτες με επιλογή ενσωματωμένου φωτισμού, καρέκλες και σκαμπό κομμωτηρίου, ράφια, σταντ, έπιπλα υποδοχής, λουτήρες, βοηθούς κομμωτικής και ό,τι άλλο χρειάζεται το κομμωτήριό σας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ

Μελετάμε τον χώρο σας και τον διαμορφώνουμε κατάλληλα προσφέροντας εξοπλισμό που είναι κομψός και χρηστικός ταυτόχρονα. Οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα είτε να επιλέξουν μία από τις δικές μας προτάσεις – συνθέσεις μέσα από δείγματα είτε να μας ζητήσουν να υλοποιήσουμε αυτό που οι ίδιοι έχουν φανταστεί για το χώρο τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε τον χώρο σας και να προτείνουμε λύσεις για τον εξοπλισμό του στα τηλέφωνα 2109705385, 6944631500, 6974470697

Εναλλακτικά στείλτε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο.

Εξοπλισμος για studio νυχιων απο την εταιρια Γρυσπος

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Eίμαστε εδώ για να το συζητήσουμε!